
Warsztaty Kulinarne Online
Prawdopodobnie najlepszy kurs o pizzy w Polsce.
Nauczę Cię jak w domowych warunkach upiec mistrzowską pizzę.

Cześć! Jestem Tomek
Pizza to moja pasja. Od 2008 roku prowadzę blog kulinarny Zajadam.pl, a także kanał YouTube, na których dzielę się tą pasją do pizzy z milionami czytelników i widzów. Poza internetową działalnością miałem przyjemność wielokrotnie prowadzić tradycyjne warsztaty kulinarne w różnych miastach w Polsce.
Upiekłem niezliczoną ilość pizzy we własnej kuchni, pojechałem nawet do światowej stolicy pizzy, czyli włoskiego Neapolu i podglądałem pracę największych mistrzów pizzy. Testowałem najróżniejsze przepisy, techniki znane z profesjonalnych pizzerii – wszystko po to, żebyśmy razem mogli upiec perfekcyjną pizzę w domowej kuchni i w zwykłym piekarniku.
Czy chcesz zaimponować rodzinie i znajomym? Mieć pełną kontrolę nad tym jaka będzie twoja pizza, cienka czy gruba, chrupiąca czy miękka? I żeby ciasto zawsze idealnie wyrosło, i upiekło się na złoty kolor, a dodatki były idealnie skomponowane?
PizzaNerd to najelpszy kurs pieczenia pizzy
Zabłyśniesz przed rodziną i znajomymi serwując im niesamowitą pizzę już po przerobieniu pierwszych dwóch części warsztatów. Dołącz już teraz
W cenie jednodniowych, tradycyjnych warsztatów kulinarnych proponuję Ci…
Wiele godzin materiałów edukacyjnych na kilka miesięcy nauki i zabawy w świecie najlepszej pizzy.

Jak to działa
- Co tydzień, przez trzy miesiące, dostajesz kolejną lekcję w postaci filmu wideo z dołączonymi materiałami tekstowymi, poradami i przepisami do druku.
- Wystarczy zwykły domowy piekarnik.
- Łącznie jest to 12 warsztatów tematycznych plus dodatkowe bonusy. Warsztaty zaczęły się 1 czerwca.
- Z warsztatów korzystasz kiedy chcesz i ile razy chcesz. Bez limitów.
- Będziemy się uczyć o tym jak sprytnie wykorzystać domowy sprzęt AGD i akcesoria, jakie techniki profesjonalnych pizzaiolo można przenieść na grunt domowej kuchni, i w końcu jak optymalnie i kreatywnie wykorzystać produkty spożywcze.
- Przed końcem kursu upieczesz pizzę jeszcze lepszą niż moje dzieła ze zdjęć widocznych na tej stronie.
Dołącz do setek osób, które już wzięły udział w warsztatach
Cena warsztatów to jedyne: 119 zł
Dołącz teraz lub sprawdź szczegóły
Czy te warsztaty są dla Ciebie?

Chcesz nauczyć się piec genialną pizzę we własnej kuchni?

Masz w swojej kuchni zwykły piekarnik?

Chcesz wiedzieć, jak wykorzystać możliwości swojej domowej kuchni na 120%?

Robisz pizzę od dawna, ale nie jest taka jak serwowana w dobrej pizzerii?

Twoja domowa pizza nie wygląda tak świetnie jak ta ze zdjęć na Instagramie i Facebooku?

Możesz poświęcić przynajmniej godzinę czasu raz w tygodniu, żeby zajadać się coraz lepszą pizzą?
Jeżeli na te pytania odpowiadasz twierdząco, to zapraszam na pokład! 🔥😀
Dołącz do nas już teraz!
Wszystkie zdjęcia pizzy na tej stronie prezentują moje własne domowe wypieki. W trakcie naszych warsztatów nauczę Cię robić jeszcze lepszą pizzę. 😀



Nie przegap okazji 🍕
Cena warsztatów to jedyne: 119 zł
Dołącz teraz i zostań mistrzem pizzy
Spis treści kursu
Twoja pierwsza pizza już pierwszego dnia kursu! Nawet jeśli jesteś totalną nogą, boisz się uruchomić piekarnik …już w trakcie pierwszej lekcji otrzymasz dawkę wiedzy i pierwsze przepisy, dzięki którym upieczesz świetną pizzę. A to będzie tylko rozgrzewka…
- Jak zrobić ze zwykłego piekarnika maszynę do wypieku pizzy
Wszystko co musisz wiedzieć o tym jak z pomocą domowego piekarnika upiec pizzę jak z pizzerii + pierwsze przepisy do wypróbowania. - Prawie-podstawowy przepis na ciasto do pizzy
Dowiesz się jak się robi pizzę w najlepszych pizzeriach i czym to się różni od pieczenia pizzy w domowych warunkach. Nauczysz się jak zrobić dobrą pizzę bez przepisu i dlaczego musisz naprawdę zrozumieć jak robi się pizzę, a nie tylko wykonywać instrukcje z przepisów. - Wyrabianie ciasta i formowanie pizzy
Przegląd najlepszych technik wprost z włoskich pizzerii, które możesz wykorzystać w swojej kuchni. - Sprzęt i akcesoria dla zaawansowanych
Dowiesz się co oprócz piekarnika potrzebne jest miłośnikowi domowej pizzy, a także jak w sprytny sposób korzystać ze sprzętu i akcesoriów, podpowiem jakie sztuczki warto zaczerpnąć od profesjonalnych szefów kuchni. - Kamień do pizzy i pieczenie na stali
Dowiesz się jaki kamień do wypieku pizzy jest najlepszy, a także jak go poprawnie używać. W warsztacie przedstawię również pieczenie pizzy na stali. - Ciasto na pizzę dla zaawansowanych
Gluten, fermentacja, hydracja… przećwiczymy “trudne” słówka i najważniejsze techniki, dzięki temu warsztatowi nauczysz się robić pizzę dokładnie taką, jakiej oczekujesz – grubą lub cienką, chrupiącą lub miękką – wszystko będzie pod Twoją kontrolą
- Mąka
Wszystko co musisz wiedzieć o mące w przygotowaniu pizzy + przegląd sprawdzonych produktów. - Sos do pizzy
Poznasz tajemnice pomidorów i sosów do pizzy + alternatywy dla sosu pomidorowego i przegląd sprawdzonych produktów - Mistrzowska kompozycja dodatków
Parowanie dodatków i łączenie smaków dla zaawansowanych + 10 pomysłów na pyszne i niebanalne dodatki do pizzy. - Wszystko co musisz wiedzieć o najpopularniejszych typach pizzy
Pizza neapolitańska, rzymska, sycylijska, style amerykańskie, focaccia i inne znane style pizzy bez tajemnic. Dowiesz się jak je przygotować w domowej kuchni. - Zdrowsza pizza
Pizza ze zdrowszej mąki, pizza na zakwasie, pizza pełnoziarnista i bez glutenu + zdrowsze i kreatywne zestawy dodatków - Pizza inaczej
10 pomysłów na to jak w kreatywny sposób wykorzystać ciasto na pizzę, sosy i dodatki + pomysł na pizza party
BONUSY
- Przepisy w formie ebooka + wersja do druku
- …i dodatkowe niespodzianki 🙂
FAQ – Najczęstsze pytania
Czym te warsztaty różnią się od przepisów dostępnych na blogu i kanale YouTube?
Różnią się, i to bardzo! 🙂 Przepisy są i pozostaną darmowe, i dostępne zarówno na blogu jak i YouTube. W ramach warsztatów otrzymasz dostęp do materiałów nie publikowanych nigdzie indziej. Będą one bardziej szczegółowe i wyczerpujące. Będziemy mieli dużo więcej czasu na wspólną naukę. Co więcej, skupimy się drobnych detalach, które decydują o tym jak bardzo udana będzie Twoja własna pizza. Na te „drobnostki”, które robią największą różnicę, nie ma miejsca i czasu w tradycyjnych internetowych przepisach.
Dla kogo dokładnie przeznaczony jest ten kurs?
Warsztaty są przeznaczone dla wszystkich entuzjastów domowej pizzy. Jeżeli nie jesteś profesjonalnym kucharzem, ale chcesz w domowym piekarniku upiec pizzę taką jak z dobrej pizzerii, to ten kurs jest właśnie dla Ciebie.
Czy do wykonywania zadań i ćwiczeń w ramach kursu potrzebny będzie specjalny sprzęt albo składniki?
Wszystkie lekcje, porady i przepisy przygotowuję w oparciu o podstawowe sprzęty agd i akcesoria kuchenne, a także produkty spożywcze dostępne w każdym markecie. Wystarczy, że dysponujesz piekarnikiem, miską i blatem kuchennym.
A co jeżeli pojawią się wątpliwości, albo pytania do niektórych lekcji, lub ćwiczeń?
Jako osoba prowadząca kurs i warsztaty online będę regularnie dostępny dla Ciebie w ramach konsultacji odbywających się za pośrednictwem portalu Facebook i tradycyjnych wiadomości e-mail. Dodatkowo pod każdą lekcją dostępna będzie sekcja komentarzy, w której będzie możliwa dyskusja na temat poszczególnych modułów kursu.
Czy muszę brać udział w wirtualnych warsztatach w konkretnym dniu i wyznaczonej godzinie?
Nie. Na tym polega piękno warsztatów on-line. Premiera nowych lekcji oczywiście odbywać się będzie konkretnego dnia i o konkretnej godzinie, jednak uczestniczyć w nich możesz w dogodnym dla siebie terminie. Co więcej, możesz każdy warsztat i wszystkie ćwiczenia oglądać i wykonywać dowolną ilość razy – nie ma żadnych ograniczeń.
Masz pytanie? Napisz do mnie na adres tomek@pizzanerd.pl
Opinie o mnie
Co piszą ludzie o moich przepisach i poradach?




Nie przegap okazji i zapisz się na warsztaty 🍕
Cena warsztatów to jedyne: 119 zł
Zapisz się teraz i zostań mistrzem pizzy
